Nice to meet you!

Mijn naam is Joyce Luca. Ik ben 28 jaar en getrouwd met mijn lieve man. Jarenlang heb ik samengewerkt met mijn 3 liefste collega’s in het basisonderwijs bij de kleutergroepen. Na het volgen van de opleiding jonge kind specialist hadden wij 1 belangrijk doel, het jonge kind laten spelen en mensen hiervoor ideeën en inspiratie geven.

Afgelopen zomer ben ik begonnen op het speciaal basisonderwijs. Hier werk ik nu in een observatie structuurgroep waar voornamelijk kinderen met ASS of een vermoeden van ASS zitten. Ik kreeg in mijn omgeving te horen dat: kinderen met autisme moeilijk tot spel kunnen komen, ze het lastig vinden om samen te spelen met anderen en dat ze teveel prikkels ervaren in speelhoeken.

Met de kennis van de opleiding in mijn achterhoofd over hoe belangrijk spel is voor alle kinderen ben ik deze uitdaging aangegaan. Wonderbaarlijk en fantastisch om te zien dat ook en misschien wel juist deze kinderen kunnen spelen! Niet alleen maar ook nog eens samen! Natuurlijk met goede spelbegeleiding en de juiste aantrekkelijke materialen in de hoeken.

Met deze webshop hoop ik dat de stap naar spelend leren weer een beetje kleiner wordt. Dus heb je een lieve kleuter of een klas vol met lieve kleuters? Bestel dan nu hier onze sensory artikelen. Zelf gemaakt of samengesteld en ook niet geheel onbelangrijk, betaalbaar!!!

Zoek je nog leuke ideeën die je met ons materiaal kunt doen? Volg dan ons instagram account @hartvoorkleuters.

Winkelwagen